PROPERA EDICIÓ SETMANA SANTA 2017

Dossier expositors 2019

Teniu a les mans una proposta única al sud d’Europa, basada en una combinació mesurada i atractiva de brocanters, decoradors, antiquaris, interioristes, artesans, dissenyadors, restauradors... Un ric equilibri entre professionals del sector que presenten els seus productes al gust del consumidor del segle XXI, forjant una còmode convivència entre les antiguitats i les noves creacions en arts decoratives.

La 12a edició de l’Antic & Design Empordà és el reclam per visitants d’arreu que busquen qualitat, exclusivitat i una personalització dels seus espais quotidians, basada en peces úniques i singulars que conjuguin aquesta combinació de modern i antic d’una formanatural.

La convivència de peces d’època en ambients contemporanis respon a l’evolució d’aquesta fira que ha madurat al ritme del consumidor actual, que cerca la singularitat a la seva llar amb una decoració exclusiva i harmònica, com la que vosaltres els sabreu exposar. 

Antic&Design Empordà - Àrea de Promoció de la Ciutat - Ajuntament de la Bisbal d'Empordà - Edifici Torre Maria - C/ Aigüeta, 17 - C.P. 17100 la Bisbal d’Empordà - Tel. 972 646 806 - dsabater@labisbal.cat
Gestor web Comunicatek