PROPERA EDICIÓ SETMANA SANTA 2017

Antic&Design Empordà XII Fira d'Antiguitats i Restauració

Antic&Design Empordà s’ha convertit en un referent obligat entre els salons d’antiquaris i brocanters de Catalunya.

Una vegada més, la Bisbal d’Empordà acollirà la Fira Antic&Design Empordà. Aquesta XII edició confirma la importància d’aquest esdeveniment com a fira monogràfica del sector i consolida la Bisbal com a centre aglutinador d’un ampli ventall de professionals dedicats a la venda d’antiguitats. La fira, conjuntament amb els expositors, s'ha anat adaptant als nous estils de la decoració, i per tant en aquesta edició guanyaran presència les peces de disseny i mobiliari del s.XX els quals aglutinen principalment les tendències de decoració actuals.

La selecta i variada mostra de mobiliari, pintures, escultures i arts decoratives procedeix dels millors antiquaris i decoradors de la zona. Antic&Design Empordà també compta amb la presència de professionals de la restauració i conservació de béns mobles. A més a més, la XII edició s’enriqueix amb la presència de dissenyadors, en consonància amb l’important creixement del disseny i l’interiorisme dins del sector.

Els expositors provenen majoritàriament de l'Empordà, s'incorporen expositors procedents d'altres zones de Catalunya, principalment Girona, i també de França, una tendència que ja es va apuntar en la darrera edició, i que s'ha consolidat definitivament.

Sector: Antiquari, brocanters, restauració i decoració.
Localitat: la Bisbal d’Empordà
Dies: del 18 al 22 d’abril de 2019
Horari: de 11 a 20 h. Dilluns de 11 a 16 h
Preu entrada: 4€
Lloc: Pavelló Firal de la Bisbal d’Empordà
Organització: Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. Àrea de Promoció i Desenvolupament Local. Associació d'Antiquaris i Brocanters de la Bisbal

 

Associació d'antiquaris, brocanters i restauradors de la Bisbal i rodalies
Ja són molts anys de trajectòria i aquesta manté el seu esperit d'il·lusió, de vitalitat i d' innovació, adaptant-se i essent capdavantera de les noves tendències i canvis que durant aquest període de temps han anat succeint. 
Continua mostrant aquesta riquesa històrica que són les antiguitats, fenomen tan arrelat a l'Empordà. Aquest món però ha evolucionat i ara hi conviuen les peces del segle XVII, XVIII i XIX amb les del segle XX. 
És palesa la importància que té l'interiorisme avui en dia. Això fa que hi hagi un públic variat i heterogeni que li interessa el tema. La qualitat, exclusivitat i estètica dels objectes exposats poden ser protagonistes o complementar les decoracions estàndards fent-les més personals, cosmopolites i variades. 
La fira també atrau col·leccionistes que busquen la peça exclusiva, diferent i, de vegades única. El ventall d' expositors és molt variat, reflex de la vitalitat i del dinamisme d'aquest món. També hi trobareu restauradors, brocanters i galeristes i mobles recuperats i adaptats amb materials antics o vells.

 

  


Antic&Design Empordà - Àrea de Promoció de la Ciutat - Ajuntament de la Bisbal d'Empordà - Edifici Torre Maria - C/ Aigüeta, 17 - C.P. 17100 la Bisbal d’Empordà - Tel. 972 646 806 - dsabater@labisbal.cat
Gestor web Comunicatek